Tevékenységünk

asset menedzsment

Megvalósítjuk az általunk kezelt ingatlanok tulajdonosainak befektetési stratégiáját az adott ingatlan tekintetében. Ez többek között magában foglalja az üzleti tervezést, ingatlanszintű eredménytervezést, ingatlanok értékállóságának növelését beruházások és bérbeadás által, marketingtervezést és –menedzsmentet, valamint az úgynevezett bérlőmenedzsmentet, azaz a bérlői elégedettség növelését, a bérlőkkel történő folyamatos kapcsolattartást, igényeik felmérését és menedzsmentjét és a bérleti szerződések újratárgyalását.

property menedzsment

Az asset management döntéselőkészítő lépcsőjében elkészítjük a szükséges felméréseket és jelentéseket, irányítjuk és ellenőrízzük a facility menedzsmentet, ezen kívül koordináljuk a számlázást, a kintlévőség-kezelést, az üzemeltetési költség optimalizálást és elszámolást, valamint a dokumentum-menedzsmentet.

bérbeadás

Kialakítjuk és megvalósítjuk az adott ingatlan teljes körű bérbeadási és marketing stratégiáját. Ez magában foglalja az épületek piaci pozícionálását, marketingjét, a bérlőérdeklődők kezelését, illetve a bérleti szerződések letárgyalását a kezdetektől a szerződés aláírásáig. Folyamatosan koordináljuk a résztvevő feleket, ügynökségeket, valamint a felmerülő igények műszaki tervezését és kivitelezését.

projektmenedzsment

Szakértői csapatunkkal előkészítjük és lebonyolítjuk a bérlemények igény szerinti kialakítását, valamint az ingatlanhoz kapcsolódó egyéb beruházásokat a spaceplan tervezéstől kezdve a helyiségek kulcsrakész átadásáig. A kivitelezés alatt folyamatos és teljes körű koordinációt biztosítunk az érintett felek – bérlő, tervező, kivitelező, műszaki ellenőr, asset, property és facility management, a tulajdonos, valamint ha szükséges az illetékes engedélyező hatóságok – között.

gazdasági és pénzügyi menedzsment

Elkészítjük az épületekhez tartozó céltársaságok pénzügyi tervezését, amely igény szerint magában foglalja a bevételek – céltársaságok szintjén történő – további optimalizálását például adóoptimalizálás vagy likviditásmenedzsment útján.

„A GAMMA Properties külön erőssége és versenyelőnye, hogy az ingatlanhoz szorosan kapcsolódó szolgáltatásokon túl a projektcégek gazdasági, pénzügyi menedzsmentjét is ellátjuk. Ezzel gyakorlatilag teljes körű tulajdonosi képviseletet tudunk biztosítani, ami tapasztalatunk szerint különösen keresett az olyan befektetők körében, akik néhány ingatlannal vannak jelen Magyarországon, ezért az önálló kirendeltség fenntartása nem gazdaságos” –Gasser Tibor, a GAMMA Properties társtulajdonosa.

due diligence

A kezelésünk alatt álló ingatlanokat minden esetben átvilágítjuk elsődlegesen ingatlangazdálkodási, kereskedelmi szempontok alapján. Ellenőrízzük az épületek pénzügyi mérlegét, valamint az ingatlanok hasznosíthatóságát – átvilágítjuk a bérleti szerződéseket és meghatározzuk a hosszútávon realizálható bevételeket és költségeket – és meghatározzuk az ingatlanok értékét.

fenntarthatósági tanácsadás és zöld minősítések

A Fenntarthatósági Tanácsadás és Zöld Minősítés Gamma Properties legújabb szakértői szolgáltatása.  A cég ingatlanfejlesztői és ingatlanüzemeltetői tapasztalatait új, innovatív megoldásokhoz szeretnénk hasznosítani a fenntartható ingatlanfejlesztés és épületüzemeltetés területén.

Szakértőink meglévő épületek BREEAM® minősítést végzik, valamint más fenntarthatósági projektekhez (LEED, WELL) készítenek tanulmányokat, elemzéseket, méréseket és számításokat.