Csapatunk

A GAMMA Properties egy fiatal szakértőkből álló cég. Nagy hangsúlyt fektetünk a megoldás-központúságra, a rugalmas és gyors reagálásra és a proaktivitásra. A cég tajgai válogatott fiatal, de tapasztalt szakértők, akik nem hívei a bürokratikus adminisztráció lassította munkavégzésnek, hanem gyorsan, mégis precízen végzik munkájukat.

Értékeink: proaktivitás, rugalmasság, hozzáértés, tapasztalat, profizmus, fiatalos lendület és keretek között működő kreativitás. Forduljon hozzánk bizalommal!

GASSER TIBOR, partner

Tibor a GAMMA Properties alapító társtulajdonosa. Irányítása alá tartozik a cég, valamint a kezelt ingatlanvagyon pénzügyi tervezése és menedzsmentje. Tibor közel 11 éves tapasztalatot szerzett ingatlanfejlesztő, ingatlankezelő cégek pénzügyi vezetőjeként. Pályája során hozzá tartozott számos ingatlanfejlesztési projekt és ingatlantranzakció pénzügyi menedzsmentje, kontrollingja.

telefon_ikon  +36 1 382 7560

level_ikon  tibor.gasser@gamma-am.hu

 Tibor a BBJ Top Real Estate Executives kiadványában

SERMER DÁNIEL, bérbeadási igazgató

Dániel 10 év ingatlanpiacon szerzett tapasztalattal rendelkezik, amelyből több mint hat évet ügynökségnél (JLL) töltött, az utóbbi években pedig az ingatlanfejlesztői, -kezelői szektort erősíti. Az évek során az ő kizárólagos felelősségébe tartozott közel 120.000 négyzetméternyi ingatlanportfólió bérbeadásának koordinálása és szakmai irányításával a kiadatlan területek aránya közel 6%-ra csökkent. Kiváló kapcsolatot ápol mind a nagy nemzetközi, mind a kisebb magyar ingatlanügynökségekkel.

telefon_ikon  +36 20 954 5820

level_ikon  daniel.sermer@gamma-am.hu