Fókuszban a bérbeadó

Etikai kódexünk biztosítja, hogy megbízóink érdekeit egyenrangúan, részlehajlás nélkül kezeljük:

  • Az általunk kezelt irodaházakat tulajdonosi szemlélettel, sajátunként kezeljük.
  • Őszintén, a bérlői/megbízói igényeket szem előtt tartva és az etikai normákat betartva végezzük munkánkat. Érdekkonfliktus esetén mediátori funkciót is ellátunk a felek közti nézet/érdekkülönbségek rendezésében.
  • Az irodaházak bérlőinek nem ajánlunk más megbízóhoz tartozó, de általunk kezelt irodaházban bérleti opciót.
  • Együtt gondolkodunk megbízóinkkal, a folyamatos innovációra, újításokra törekszünk.
  • Nem vállalunk bérlő-képviseletet, kizárólag a tulajdonosokat képviseljük.
  • Egységes csapatként működve a hosszú távú partnerkapcsolatokban hiszünk, ezért a hosszútávú értékmaximalizálásra törekszünk.

Kiss Ágnes
Asset manager
Tel.: +36 1 382 7560
Mob.: +36 30 847 2456
Email:
agnes.kiss@gamma-am.hu

Bögi Bálint
Asset manager
Tel.: +36 1 382 7560
Mob.: +36 30 346 7453
Email: balint.bogi@gamma-am.hu

Fókuszban a bérlő

Munkatársaink kiemelt figyelmet fordítanak bérlőink igényeire és kényelmére, ezért folyamatosan tartjuk velük a kapcsolatot, rendszeres megbeszéléseket szervezünk.

Ezen kívül fontosnak tartjuk, hogy ne csupán kényelmes munka-környezetet biztosítsunk nekik, hanem egy valódi közösség részének érezzék magukat, ezért – marketing tevékenységünk kiemelt részeként – rendszeresen tartunk bérlőink számára különböző rendezvényeket, eseményeket. Tapasztalatunk szerint az irodaházak közösségei, így a bérlőink igényei, érdeklődési köre és szokásaik is nagyban eltérnek, ezért mindenhol más típusú rendezvényeket, eseményeket szervezünk számukra kezdve a rendszeres masszázs-napoktól, a sport napokon keresztül, az évente más-más témában megrendezett nagyobb lélegzetű rendezvényekig.

Nagy Andrea Éva
Marketing manager
Tel.: +36 1 382 7560
Mob.: +36 70 397 1666
Email: andrea.nagy@gamma-am.hu

Ízelítő rendezvényeinkből

Mamma Mia

Időpont: 2023 június

Mamma Mia! Ez volt aztán a rendezvény: olasz-ihletésű ételek, gelato, retro olasz slágerek és fergeteges hangulat. Bérlőink saját ferde tornyot építettek óriás jengából, autóverseny szimulátorral száguldoztak, focimeccset játszottak és élvezték a dolce vitát Riverpark módra.

Mexikói Fiesta

Időpont: 2022 május

A 2022-es rendezvényünkön igazi Mexikói hangulatot teremtettünk meg a Riverpark belső kertjében. Két év  – kényszerű – kihagyás után végre újra együtt lazíthattunk a Latin Combo Duo autentikus zenéjére.

A hangulatot erőspaprikaevő-verseny, Lökd meg a kecskét és Szerencsehalász játékok fűszerezték.

Hawaii Luau Parti

Időpont: 2019 június

2019-ben Hawaii-t idéztük meg a RiverParkban. Szórakozásban nem volt hiány:

Luau táncosok és szorgalmas Luau tanulók (bérlőink), óriás flamingók, ananász bowling, Limbo-verseny, önjelölt DJ-k és VR játékok szórakoztatták a vendégeket.

RiverPark Forralt Bor Parti

Időpont: 2018 december

2018 decemberében újra megrendeztük a már hagyományos adventi Forralt Bor Partit.

Sült gesztenye, kókuszgolyók, illatos forraltbor és fűszeres punch várta bérlőinket.

Petite Paris rendezvény

Időpont: 2018 június

2018 június elején egy igazi párizsi piknik hangulatát idéztük meg a RiverPark belső kertjében.

Francia sanzonokat játszó tangóharmonikás, pantomimesek, karikaturista, teke, rulett és kártyaasztal, illetve válogatott francia finomságok repítették el Bérlőinket a Szajna partjára.

RiverPark Rockabilly Buli

Időpont: 2017 május

Az igazi ’50-es és ’60-as évek Amerikáját flipperrel és csocsóval idéztük meg sportrajongó vendégeink kedvéért. Akinek ez nem volt elég, a Bringás turmixbárban saját maguk tekerhetett a turmixokért.

A kíváncsibbak és bátrabbak kipróbálhatták, milyen egy igazi tetoválóművész munkája: profi tetoválók segítségével, egy műbőr felületen, valódi tetoválógéppel készíthettek előre meghatározott formákat, képeket.

Igazi amerikai háttérrel és élőképes greenbox fotózással vártunk mindenkit a Vintage fotósarokban, ahol a vendégek saját maguk készíthették el a fotókat.

RiverPark Nyáresti Varázslat 

Időpont: 2016 június
A RiverPark irodaház bérlői számára egy könnyed, nyáresti rendezvényt szerveztünk, ahol Hajnóczy Soma kétszeres bűvész-világbajnok és Badár Tamás, a Hungary’s Got Talent különdíjasa varázsolta el a résztvevőket.

A piknik hangulatot a grill-sziget széles választéka, a Janus borház borai, Kaltenecker kézműves sörök, friss gyümölcsök és saláta-variációk, házi limonádék, valamint az elmaradhatatlan vattacukor tette teljessé.

Infopark D Egészség Nap

Időpont: 2016 június

Az Infopark D épület bérlőit 2016 júniusában egy Egészség Napra invitáltuk, ahol a résztvevők kipróbálhatták a speciális irodai masszázst, megismerkedhettek a fermentálás jótékony hatásaival, a csíráztatás fortélyaival.

Vendégeink az IQ kaszinóban felmérhették mennyire tájékozottak az egészséges életmód világában, az illatfelismerő standon pedig kipróbálhatták mennyire ismerik fel a különböző fűszerek illatait.

RiverPark Forraltborozás

Időpont: 2015 december

Ha december, akkor Forralt Bor Parti!

Az általunk kezelt irodaházakban immár hagyománnyá vált, hogy karácsonyra készülve, minden év decemberében meginvitáljuk bérlőinket egy adventi forraltborozásra.

A Forralt Bor Partira a gőzölgő, fűszeres forralt bort és a frissen sült, illatos gesztenyét természetesen mi biztosítjuk, bérlőink a jó hangulatot garantálják.

RiverPark Oktoberfest

Időpont: 2015 október

2015 októberében a német tulajdonú (Triuva) RiverPark irodaház bérlőinek nem kellett Münchenig utaznia, hogy részt vehessen az Oktoberfesten, elhoztuk nekik Magyarországra.

A RiverPark Oktoberfesten résztvevők az irodaház belső udvarán felállított sörsátorban kóstolhatták meg a tradícionális bajor finomságokat, amiket természetesen sörrel öblíthettek le. A szórakoztatásukról számos játék, a talpalávalóról pedig egy kiváló tangóharmonikás és a Die Spatzen zenekar gondoskodott.