Rólunk

A GAMMA Properties Kft. 2014 augusztusa óta aktív szereplője a magyarországi ingatlanpiacnak. A cég jelenleg összesen 62.000 nm ingatlanterületet kezel, fő tevékenységi köre az ingatlanvagyon-kezelés, property menedzsment és az ingatlan-bérbeadás. A GAMMA Properties által kezelt vagyon olyan ’A’ kategóriás irodaépületeket foglal magában, mint a városközponti K6 és Ausztria Ház irodaház a duna-parti RiverPark irodaház, a nagy presztízsű  Merkúr Palota és Andrássy 100 épület, valamint a Bem rakparton található különleges atmoszférájú Art’otel Budapest.

A GAMMA Properties Kft. egyik legnagyobb előnye, hogy a hagyományos asset és property menedzsment tevékenységen túl, házon belül megtalálhatók olyan kiegészítő szolgáltatások, mint a bérbeadás vagy a projektmenedzsment. A cég külön erőssége, hogy az ingatlanhoz kapcsolódó szolgáltatásokon túl a projektcégek gazdasági, pénzügyi menedzsmentjét is ellátja.

A Fenntarthatósági Tanácsadás és Zöld Minősítés Gamma Properties egyik legnépszerűbb szakértői szolgáltatása.  Szakértőink meglévő épületek BREEAM® minősítést végzik, valamint más fenntarthatósági projektekhez (LEED, WELL) készítenek tanulmányokat, elemzéseket, méréseket és számításokat.

A GAMMA Properties Kft alapítói és munkatársai jelentős sikereket értek el az elmúlt 5 évben az általuk kezelt ingatlanportfolió bérbeadásában, ez jól látszik az ingatlanportfolió abszolút (93 %) és relatív (a budapesti piachoz és alpiacokhoz viszonyított) bérbeadottságának alakulásában.

  • Alapítók

A folyamatosan növekvő GAMMA Properties Kft.-t az ingatlankezelési piacon több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező Madler Attila és Gasser Tibor alapította.  Tibor több mint egy évtizede dolgozik ingatlanfejlesztő és -kezelő cégek pénzügyi vezetőjeként: több ingatlanfejlesztési projekt és ingatlanértékesítési tranzakció pénzügyi menedzsmentjét és kontrollingját irányította sikeresen.

A GAMMA Properties Kft. csapata fiatal és független szakértőkből áll, akik a saját szakterületükön professzionális szolgáltatásokat nyújtanak, miközben a kereskedelmi ingatlanpiac valamennyi szegmensét és szolgáltatási területét lefedik. A GAMMA Properties Kft. személyében egy proaktív, rugalmas és dinamikus szolgáltató lépett a magyar ingatlanpiacra, akik a megbízók változatos, speciális elvárásainak megfelelő, testre szabott szolgáltatásokat kínálva rugalmasan képesek kielégíteni az összes felmerülő igényt.

„A válság hatására a befektetők más és más kihívásokkal néznek szembe és ennek megfelelően eltérő és egyben sokrétűbb, proaktív vagyonkezelési szolgáltatást igényelnek. Emellett tapasztalatunk alapján felértékelődik a helyi – az ingatlanokhoz és a bérlők közvetlen közelségéhez kapcsolódó – tulajdonosi képviselet, valamint a problémákra történő gyors és rugalmas reagálás. A megbízóink visszajelzése alapján is mondhatjuk, hogy cégünk kiválóan igazodik ezen követelményekhez” – Sermer Dániel, bérbeadási igazgató