Kiadó területek

infopark d épület

Budapest egyik legkeresettebb irodaparkjában, a dél-budai Infoparkban található modern, zöld-minősítésű – LEED Silver – épület.

Összes szabad kiadó terület:  nm

Bővebben >

leed_pecset

riverpark

A Petőfi-híd lábánál, közvetlenül a Duna-parton található történelmi, de egyben modern irodaház, exkluzív belső kerttel, tetőterasszal és dunai panorámával.

Összes szabad kiadó terület: 240 nm

Bővebben >

andrássy 93

A reprezentatív, történelmi irodaépület az Andrássy úton, a Diplomata-negyedben helyezkedik el. Az impozáns épületkülső és a műemlékvédelem alatt álló exkluzív történelmi tárgyaló mellett, földalatti parkoló és hangulatos belső kert teszi egyedivé az épületet.

Összes szabad kiadó terület: 0 nm

Bővebben >

k6 irodák

A K6 irodaház Budapest egyik legjelentősebb közlekedési csomópontjában, az Astoriánál helyezkedik el, pár percnyi sétára a Deák tértől. Az épület fiatalos, loft-jellegű helyiségei és belső kétszintes tetőtéri irodája kiváló helyszínt biztosít lendületes start-upoknak és dinamikus vállalatoknak.

Összes szabad kiadó terület: 1029 nm

Bővebben >

art’otel budapest

Az art’otel Budapest szálloda a városközpontban található, közvetlenül a Duna partján. A régió elsõ lifestyle szállodája, melyben a világhírû amerikai mûvész, Donald Sultan mintegy 600 alkotása került kiállításra. A szálloda része egy négy barokk házból kialakított épületegyüttes, melyet eredeti szépségében állítottak helyre.

Összes szabad kiadó terület: 0 nm

Bővebben >

terrapark

A Terrapark Budaörsön, az Auchan park közvetlen szomszédságában, az M1 és M7 bevezető szakaszán helyezkedik el. Kiváló megközelíthetőség, saját Terrapark buszjárat és az autópályák közelsége mellett, csendes, barátságos munkakörnyezet kínál elérhető áron.

Összes szabad kiadó terület: 1456 nm

Bővebben >

 akadémia apartman

Gyönyörűen felújított és berendezett  két szobás luxus apartman hosszú távra kiadó Budapest szívében (V. kerület, Akadémia utca)

Összterület: 150 nm

Bővebben >

 báthory apartman

Luxus színvonalon felújított és berendezett,  két szobás apartman hosszú távra kiadó Budapest belvárosában (V. kerület, Báthory utca)

Összterület: 94 nm

Bővebben >

 deák tér apartman

Luxus színvonalon és gyönyörűen felújított 1-szobás apartman hosszútávra kiadó Budapest szívében, az 5. kerületben – csupán néhány lépésre a Váci utcától, a Fashion street-től, a Dunától és a népszerű Vörösmarty tértől.

Összterület: 87.42 nm

Bővebben >

 honved apartman

Gyönyörűen felújított 1-szobás apartman hosszútávra kiadó Budapest szívében, az 5. kerületben – csupán néhány lépésre a Parlamenttől, a Dunától és a népszerű Szabadság tértől.

Összterület: 60.20 nm

Bővebben >