Csapatunk

A GAMMA Properties egy fiatal szakértőkből álló cég. Nagy hangsúlyt fektetünk a megoldás-központúságra, a rugalmas és gyors reagálásra és a proaktivitásra. A cég tajgai válogatott fiatal, de tapasztalt szakértők, akik nem hívei a bürokratikus adminisztráció lassította munkavégzésnek, hanem gyorsan, mégis precízen végzik munkájukat.

Értékeink: proaktivitás, rugalmasság, hozzáértés, tapasztalat, profizmus, fiatalos lendület és keretek között működő kreativitás. Forduljon hozzánk bizalommal!

GASSER TIBOR, partner

Tibor a GAMMA Properties alapító társtulajdonosa. Irányítása alá tartozik a cég, valamint a kezelt ingatlanvagyon pénzügyi tervezése és menedzsmentje. Tibor közel 11 éves tapasztalatot szerzett ingatlanfejlesztő, ingatlankezelő cégek pénzügyi vezetőjeként. Pályája során hozzá tartozott számos ingatlanfejlesztési projekt és ingatlantranzakció pénzügyi menedzsmentje, kontrollingja.

telefon_ikon  +36 1 382 7560

level_ikon  tibor.gasser@gamma-am.hu

SERMER DÁNIEL, bérbeadási igazgató

Dániel 10 év ingatlanpiacon szerzett tapasztalattal rendelkezik, amelyből több mint hat évet ügynökségnél (JLL) töltött, az utóbbi években pedig az ingatlanfejlesztői, -kezelői szektort erősíti. Az évek során az ő kizárólagos felelősségébe tartozott közel 120.000 négyzetméternyi ingatlanportfólió bérbeadásának koordinálása és szakmai irányításával a kiadatlan területek aránya közel 6%-ra csökkent. Kiváló kapcsolatot ápol mind a nagy nemzetközi, mind a kisebb magyar ingatlanügynökségekkel.

telefon_ikon  +36 20 954 5820

level_ikon  daniel.sermer@gamma-am.hu